Skanutėliai vafliai smaližiams

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vafliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs vafliai, kuriuos galite kepti vaflinėje ar čirvinių blynų keptuvėje. Kartais valgome su ledais, kartais Labai skanūs vafliai, kuriuos galite kepti vaflinėje ar čirvinių blynų keptuvėje. Kartais valgome su ledais, kartais Karina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
250 mililitrų pieno
250 gramų miltų
60 mililitrų aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius gerai išplaku su cukrumi iki masė pabala. Supilu pieną, aliejų, dar paplaku. Suberiu persijotus miltus, cinamoną ir kepimo miltelius. Kruopščiai išmaišau, kol nelieka sausų miltų ir nebūna gumuliukų.
2.
Kepu įkaitintoje vaflinėje. Kai vafliai jau iškepę, jei norite, kad būtų traškesni, galite truputį ilgiau pakepti.
3.
Šie vafliai skaniausi šilti, bet galima valgyti ir atvėsusius.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital