Skanutėliai įdaryti vištų ketvirčiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Įdaryti vištų ketvirčiai
Įdaryti vištų ketvirčiai
Įdaryti vištų ketvirčiai
Įdaryti vištų ketvirčiai
Autorius apie receptą: Labai skanu ir nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyt. Labai skanu ir nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyt. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai vištienos ketvirčių
2 vienetai mažosios vištienos filė
1 vienetas morkų (nedidelių)
5 skiltelės česnako
1 sauja džiovintų slyvų
1 sauja graikinių riešutų
2 šaukštai vorčesterio padažo
1 šaukštas majonezo (su kaupu)
1 šlakelis aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų kvapiųjų pipirų
šiek tiek kalendros
šiek tiek malto muskato
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atsargiai, nepažeidžiant, atlupti ketvirčių odelę iki pat sąnariuko. Sąnariuko galą palikti ir nukirsti kauliuką - lieka odelė su sąnariuku. Mėsytę nukaulinti ir supjaustyti maždaug 1 centimetro gabalėliais, prie jų dėti ir supjaustytą krūtinėlę.
2.
Į mėsytę pilti vorčesterio padažo, suberti druską ir prieskonius, kapotą česnaką, majonezą ir gerai išmaišyti. Morką sutarkuoti, slyvas ir riešutus susmulkinti ir įmaišyti į mėsytę.
3.
Odeles išversti į gerąją pusę ir atsargiai po truputį prikimšti masės. Sujungti ir susmeigti metaliniais smeigtukais arba dantų krapštukais.
4.
Į kepimo formą ketvirčius dėti siūle į apačia. Krapštuku šiek tiek subadyti, aptepti trupučiu aliejaus ir apibarstyti sezamu. Į kepimo formą įpilti šiek tiek vandens.
5.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius išimti iš skardos, atvėsinti, išimti krapštukus, supjaustyti ir tiekti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
LiKa
2022-11-22 03:18
Kažin ar tinka riešutai,,? Aš dedu abrikosus dziovintus ATSAKYTI
Jurkonis Valdas
2022-11-14 17:02
Svarbiausia, kad patarė išimti dantų krapštukus. ATSAKYTI
RT
2021-03-13 18:05
Geras receptas,viskas gavosi puikiai ! Tik naudojau sojos padaza,nes kito neturejau,skonis labai geras! ATSAKYTI
laima
2021-11-19 10:21
labai geras receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital