Skanusis žiedinių kopūstų apkepas "Stebuklingos kalvos"

AUTORIUS:
Lukrecija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Skanusis žiedinių kopūstų apkepas "Stebuklingos kalvos"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 žiedinio kopūsto
4 bulvių
100 g graikinių riešutų
1 svogūno
2 skiltelių česnako
1 kiaušinio
100 g džiūvėsėlių
4 v. š. miltų
2 v. š. sviesto
200 g fermentinio sūrio
Truputis druskos
Truputis kario
PARUOŠIMO BŪDAS:

Žiedinius kopūstus apverdame. Išverdame bulves ir sutriname bulvių košę. Į košę dedame 2 šaukštus sviesto, smulkintą apkeptą svogūną ir česnaką. Išklojame kepimo indą kepimo popieriumi ir patepame aliejumi, pabarstome storu sluoksniu džiūvėsėlių. Tada dedame graikiškus riešutus ir juos pabarstome tarkuotu sūriu, sudedame bulvių košės sluoksnį ir  į ją susmeigiame kopūstų žiedelius.

Gaminame tešlą apkepui. Į dubenį įmušame kiaušinį, dedame 4 šaukštus miltų, druskos, kario. Išmaišome.  Tešla užpilame apkepą, pabarstome tarkuotu sūriu ir pašauname į 200°C temperatūros orkaitę. Kepame 15 minučių.

  Skanaus!

AUTORIUS: Lukrecija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital