Skanusis varškės ir medaus pyragas su uogiene ir baltymų kepure pagal anytos receptą

AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Skanusis varškės ir medaus pyragas su uogiene ir baltymų kepure pagal anytos receptą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
šiek tiek miltų (kad tešla būtų tiršta)
150 gramų sviesto
0.5 stiklinės cukraus
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai kiaušinių trynių
3 šaukštai medaus
2 šaukštai grietinės
šiek tiek kepimo miltelių
šiek tiek maltų migdolų
Viršui:
500 gramų varškės
1 stiklinė cukraus
4 vienetai kiaušinių baltymų
2 vienetai kiaušinių trynių
šiek tiek vanilinio cukraus
šiek tiek džemo (arba uogienės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti kartu su medum ir palikti atvėsti. Sudėti cukrų, grietinę, kiaušinius, trynius, miltus su kepimo milteliais ir migdolais ir užmaišyti tešlą. Tešla turi būti tirštoka, atitinkamai koreguokite miltų kiekį.
2.
Dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir išlyginti. Aptepti džemu arba uogiene.
3.
Varškę išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir tryniais, kol cukrus ištirpsta.
4.
Varškės masę dėti ant tešlos ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
5.
Likusius baltymus išplakti iki standumo, sukrėsti ant iškepusio pyrago, padaryti "pusneles". Sumažinti temperatūrą iki 150 C laipsnių ir pakepti apie 8 - 12 minučių.
AUTORIUS: Ramunė Matulienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital