Skanusis vanilinis pudingas su aviečių žele

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Skanusis vanilinis pudingas su aviečių žele
Autorius apie receptą: Kai pabosta tortai ir pyragai, toks desertas - kaip tik! Cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra, pagal tai, kaip saldžiai mėgstate. Kai pabosta tortai ir pyragai, toks desertas - kaip tik! Cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra, pagal tai, kaip saldžiai mėgstate. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas vanilės lazdelių (arba 1 a.š. vanilės ekstrakto, žr. patarimus)
1.5 šaukšto cukraus
5 šaukšteliai kukurūzų krakmolo
Viršui:
300 mililitrų vandens
1 pakelis aviečių želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
400 ml pieno su vanilės lazdele kaitinti iki beveik užvirs (bus garuojantis, bet dar ne verdantis).
2.
Kol kaista pienas, trynius, cukrų, krakmolą ir 100 ml pieno kruopščiai išplakti šluotele.
3.
Šį mišinį plona srovele nuolat maišant šluotele supilti į karštą pieną. Kelias minutes pavirti nuolat maišant (man patogiausia - šluotele) iki pudingas sutirštės, paviršiuje ims kilti tarsi burbuliukai.
4.
Pudingą supilti į taures, leisti atvėsti iki kambario temperatūros, tuomet dėti į šaldytuvą.
5.
Aviečių želė ištirpinti 300 ml karšto vandens, vis maišant. Sustingdyti šaldytuve. Kai sustings, supjaustyti ir uždėti ant sustingusio pudingo.
Patarimai:
Vietoje vanilės lazdelės galite naudoti ir 1 a.š. vanilės ekstrakto - jį įmaišykite pačioje pabaigoje, iškart nuėmę sutirštėjusį pudingą nuo kaitros.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Ula
2021-03-14 10:52
Labai skanu!Puikiai pavyko. ATSAKYTI
Aistė
2021-02-09 18:12
Labai skaniai atrodo ATSAKYTI
A.S.
2017-03-18 15:16
Kuom galima pakeisti kukuruzu krakmola? ATSAKYTI
Lina
2017-03-21 09:22
Galima bulvių krakmolu ar tiesiog miltais ATSAKYTI
Ligita
2017-02-28 11:33
Isbandyta ir labai skanu, aciu Andzelikai ATSAKYTI
Kristina
2017-02-08 13:00
Puikus receptas, dariau su vysniu zele ir vietoje vaniles lazdeles dejau vanilini cukru. Dar papuosiau vysniomis is uogienes. Apsivalgem :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital