Skanusis Napoleonas su karamelinio kremo pertepimu pagal Dalią

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Napoleonas su karameliniu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
400 gramų miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
150 gramų grietinės
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
600 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
3 šaukštai spanguolių uogienės (arba juodųjų serbentų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dideliame dubenyje miltus išminkyti su kambario temperatūros sviestu. Įdeti druskos, įmušti kiaušinį, supilti grietinę ir minkyti, kol tešla taps elastinga ir nebelips prie rankų. Palikti šaldytuve 2 valandoms.
2.
Iškočioti iš tešlos plonus blynus, subadyti šakute ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol šiek tiek paruduos. Palikti atvėsti. Kepu 28 cm skersmens formoje, iškepa 7 - 9 lakštai.
3.
Kremui sviestą ir "Rududu" išsukti elektriniu plakikliu.
4.
Dėti vieną lakštą, pertepti kremu, vėl lakštą ir taip, kol sudėsite visą tortą. Vieną sluoksnį pertepti spanguolių ar juodųjų serbentų uogiene, jos rūgštelė atsveria kremo saldumą. Puošti torto trupiniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital