Skanusis Napoleonas pagal Loretą su kondensuoto pieno kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Loretos Napoleonas su kondensuoto pieno kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
350 gramų miltų (+dar šiek tiek kočiojimui)
250 gramų margarino (arba sviesto)
200 gramų grietinės
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
800 gramų kondensuoto pieno, saldinto
400 gramų sviesto
šiek tiek juodųjų serbentų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Margariną arba sviestą sutarkuoti burokine tarka, suberti miltus, druską ir viską sutrinti tarp pirštų, kol masė pasidarys kaip smėlis.
2.
Sudėti grietinę ir užminkyti tešlą iki vientisos masės. Padaryti 12 kamuoliukų, juos uždengti maistine plėvele ir palikti šaldytuve bent 2 valandoms.
3.
Išėmus iš šaldytuvo iškočioti labai plonus lakštus, dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, išpjauti norimo dydžio apskritimą ir jį subadyti šakute. Apipjaustytas dalis palikti kepimo formoje. Kiekvieną kepti 220 C laipsnių orkaitėje apie 5 minutes.
4.
Kondensuotą pieną elektriniu plakikliu išsukti su kambario temperatūros sviestu iki vientisos masės.
5.
10 lakštų pertepti paruoštu kremu, vieną lakštą pertepti uogiene. Aptepti torto šonus ir viršų.
6.
12 lakštą sutrupinti kartu su apipjaustytom dalim. Trupiniais apbarstyti torto viršų ir šonus. Palikti šaldytuve mažiausiai 12 valandų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital