Skanusis kiaulienos kebabas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaulienos kebabas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos kumpio
1 vienetas svogūnų
30 gramų petražolių (šviežių)
2 skiltelės česnako
10 gramų druskos
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis paprikos miltelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulieną, svogūną, česnaką, petražoles sumalti kartu, pagardinti druska ir prieskoniais.
2.
Mėsą padalinti kamuoliukais, po maždaug 150 gramų. Drėgnomis rankomis ant iešmo suformuoti kepsnelius ir valandą palikti šaldytuve.
3.
Kepti ant karštų žarijų, kol apksrus. Patiekti su tortilija, lavašu, pasirinktomis daržovėmis ir jogurtu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital