Skanusis Andželikos varškės pyragas su karameliniu viršumi

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Skanusis Andželikos varškės pyragas su karameliniu viršumi
Autorius apie receptą: Skanus ir tikrai lengvas pagaminti! Naudojau 22 centimetrų formą. Skanus ir tikrai lengvas pagaminti! Naudojau 22 centimetrų formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
200 gramų miltų
130 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai kakavos
šiek tiek druskos
Varškės kremui:
500 gramų kreminės varškės
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
80 gramų cukraus
1 šaukštas kakavos
šiek tiek vanilės esencijos
Viršui:
150 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
80 gramų graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą išsukti su cukraus pudra, įmušti kiaušinį, įberti truputį druskos ir viską išplakti. Įberti persijotus miltus ir kakavą, ir suminkyti tešlą. Išminkius įvynioti į maistinę plėvelę ir įdėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Varškės kremui varškę, grietinę, kiaušinius, cukrų ir vanilę gerai išplakti, padalinti į dvi dalis ir į vieną dalį įmaišyti kakavą.
3.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, kraštus sutepti trupučių aliejaus. Tešlą paskirstyti ant dugno ir padaryti 3 - 3,5 centimetrų kraštelius. Ant tešlos pilame varškės sluoksnį su kakava, tada be kakavos.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 - 60 minučių. Kai pyragas atvės, viršų sutepti "Rududu" ir apibarstyti skrudintais riešutais.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital