Skanūs maltinukai

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Skanūs maltinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g kefyro
Žiupsnelio kepimo miltelių
2 kiaušinių
žiupsnelis cukraus
Druskos pagal skonį
600 g mėsos faršo
Miltų
1 svogūno
Džiūvėsėlių, apvoliojimui
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į dubenį su mėsos faršu, supilti kefyrą, įmušti kiaušinius, sudėti sutarkuotą svogūną, berti miltų su trupučiu kepimo miltelių (miltų reik tiek, kad galima būtų formuoti kotletus, bet masė turi būti labai minkšta).

Viską pagardinti truputėliu cukraus, berti druskos ir viską išmaišyti.

Formuoti maltinius ir apvolioti džiūvėsėliuose. Tada kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Patiekti su bulvių koše.

AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Mrs
2017-08-30 20:58
Tai kiek tu miltu det? ATSAKYTI
Nijole
2017-08-30 22:17
Na tiek kad tesla formuojama butu, tiesiog idekit truputi, ismaisykit, ziurekit tirstuma ir, jeigu reikia, dekite dar. Nes gi skiriasi farso tirstumas ir pan. ATSAKYTI
aukstaitis kukutis
2016-08-08 13:16
žemaitiškai regis - kudletai ATSAKYTI
puskinas
2015-07-26 16:05
tu pati kaip katleta ATSAKYTI
ewelin luk
2015-02-03 21:43
Nerealiai skanus maltinukai gavosi. Aciu uz skanu recepta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital