Slyvų pyragas su morengo viršumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Slyvų pyragas su morengu
Slyvų pyragas su morengu
Slyvų pyragas su morengu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 stiklinės miltų
4 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
0.5 stiklinės cukraus
6 vienetai slyvų
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į persijotus miltus sutarkuokite sviestą ir rankomis gnaibykite, kol visas sviestas pasidengs miltais. Sudėkite kiaušinių trynius, cukrų, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.
2.
Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi ir gražiai sudėkite tešlą, išlyginkite. Sudėkite pjaustytas slyvas odele į apačią. Kepkite 15 min. 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
3.
Kambario temperatūros baltymus išplakite su žiupsneliu druskos ir po šaukštą berdami cukrų. Plakite, kol baltymai taps blizgūs ir standūs. Sudėkite baltymus ant tešlos viršaus ir sumažinę kaitrą orkaitėje iki 180 C. kepkite, kol kepurėlė gražiai paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital