Skanus ir greitas kiaulienos kepsnys su grietinėlės ir svogūnų padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kiaulienos kepsnys su svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų kiaulienos sprandinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
šiek tiek džiovinto raudonėlio
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
200 mililitrų grietinėlės, liesos
3 vienetai svogūnų (mažų)
4 šaukštai balto sauso vyno
2 šaukštai sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustykite į kepsnelius, juos pagardinkite druska ir pipirais, pabarstykite raudonosios paprikos milteliais, raudonėliu ir palikite valandai pasimarinuoti.
2.
Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
3.
Padažui nulupkite svogūnus, supjaustykite pusžiedžiais, apkepkite keptuvėje su sviestu iki švelniai rusvos spalvos. Įpilkite vyną, grietinėlę, prieskonius ir patroškinkite ant mažos ugnes apie 5 - 6 minutes. Prieš galą į padažą sudėti kepsnius ir patroškinti apie 1 minutę.
4.
Kaip garnyrą galite patiekti bulvių - morkų košę ir salotas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital