Skanučiai vištienos kepsneliai su moliūgu

AUTORIUS:
Akvilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos blyneliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir labai rudeniški kepsneliai! Patiekalas paprastas, bet tikrai paįvairinantis įprastą vakarienę. O dar ir puiki proga panaudoti rudenišką moliūgą. Labai skanūs ir labai rudeniški kepsneliai! Patiekalas paprastas, bet tikrai paįvairinantis įprastą vakarienę. O dar ir puiki proga panaudoti rudenišką moliūgą. Akvilė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
2 vienetai kiaušinių
100 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas krakmolo
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgą sutarkuoti burokine tarka ir, jei atsiraso skysčio, nupilti.
2.
Vištieną smulkiai supjaustyti. Svogūną ir česnaką susmulkinti.
3.
Vištieną, svogūnus, česnakus, moliūgą ir grietinę išmaišyti, įmušti kiaušinius, berti prieskonius, miltus ir krakmolą, kruopščiai išmaišyti. Palikti pastovėti apie 20 minučių, kad miltai išbrinktų.
4.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų dėti po porą šaukštų tešlos ir apkepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Akvilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis