Skanučiai balandėliai su vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Balandėliai su vištiena
Autorius apie receptą: Seniai jau dariau balandėlius, tai šiandien pagaliau prisiruošiau. Man jie skanūs su bet kokiu įdaru. Kadangi turėjau šaldytuve vištos krūtinėlių, su jomis ir padariau. Seniai jau dariau balandėlius, tai šiandien pagaliau prisiruošiau. Man jie skanūs su bet kokiu įdaru. Kadangi turėjau šaldytuve vištos krūtinėlių, su jomis ir padariau. Tokie dietiniai ir be abejo skanūs. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas kopūstų
Įdarui:
700 gramų vištienos krūtinėlės
4 šaukštai ryžių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek paprikos miltelių
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
Padažui:
400 gramų konservuotų pomidorų (savo sultyse)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
2 vienetai lauro lapų
2 šaukštai aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kopūstą apvirti, nuimti lapus, nupjauti storą dalį prie koto.
2.
Krūtinėles nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabalėliai ir sudėti į elektrinį smulkintuvą. Įdėti česnakų skilteles, petražoles, krapus, prieskonius, viską susmulkinti ir išimti. Į elektrinį trintuvą sudėti pjaustytą morką, svogūną, tada sumaišyti su krūtinėlėmis ir ryžiais.
3.
Ant kopūstų lapų dėti įdarą, suvynioti balandėlius ir dėti į puodą. Į keptuvę įpilti 2 šaukštus aliejaus, sudėti tarkuotas morkas ir apkepti. Įdėti pjaustytus svogūnus, trumpai pakepinti, supilti pomidorus, pagardinti prieskoniais, sudėti cukrų ir kelias minutes patroškinti.
4.
Viską užpilti ant balandėlių, įdėti lauro lapus, įpilti vandens, kad šiek tiek apsemtų. Troškinti ant mažos ugnies apie 45 minutes. Garnyrui tinka bulvių košė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital