Plikytos tešlos spurgytės - minkštutės ir skanios

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Plikytos tešlos spurgos
Plikytos tešlos spurgos
Plikytos tešlos spurgos
Autorius apie receptą: Ypatingos spurgytės - be varškės ir iš plikytos tešlos, todėl purios ir korėtos. Ypatingos spurgytės - be varškės ir iš plikytos tešlos, todėl purios ir korėtos. Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 mililitrų pieno
400 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių
8 šaukštai sviesto
4 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 litras aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode užvirinti pieną su išlydytu sviestu, cukrumi, vanile ir druska. Suberti miltus ir maišyti tol, kol tešla sušoks į gumulą. Atvėsiname 5 minutes.
2.
Į tešlą mušame po vieną kiaušinį ir išmaišome po kiekvieno (iš pradžių tešla sušoks gumulais, bet maišykite toliau, kol taps vientisa, aš atlieku viską elektriniu plaktuvu).
3.
Puode įkaitiname aliejų, rankas pasitepame aliejumi ir formuojame nedideles spurgytes ir verdame ant silpnos ugnies, kol gražiai apskrunda. Išėmę, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų riebalų perteklius. Atvėsusias spurgytes apibarstome cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Koste
2022-08-02 20:45
Gavosi labai blogai nors daryta pagal recepta. Ir saukstus pakeiskite i gr. Nepatariu šito visiškai ATSAKYTI
Indrė
2022-08-03 10:10
O kas nepavyko? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital