Gardžios spurgytės be varškės

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gardžios spurgytės be varškės
Autorius apie receptą: Skanios, purios spurgytės. Smaližiams labai patiks. Skanios, purios spurgytės. Smaližiams labai patiks. Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2 stiklinės miltų
0.5 stiklinės pieno
1 vienetas kiaušinių
40 gramų kepinių margarino
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai šokoladinio lazdyno riešutų kremo
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
20 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas cukraus pudros
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ištirpiname margariną. Pašildome pieną. Supilame į dubenį margariną, pieną, kiaušinį, cukrų, druską ir viską išmaišome.
2.
Suberiame miltus, kepimo miltelius ir išminkome tešlą. Imame tešlos gabalėlį ir darome blynelį į jo vidų dedame šokoladinį kremą ir padarome rutuliukus.
3.
Verdame augaliniame aliejuje, kol gražiai paruduos arba kepame elektrinėje spurgų kepimo formoje.
4.
Iškepusias spurgas puošiame cukraus pudra, apšlakstome ištirpintu šokoladu. Skanaus!!!
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital