Skanioji moliūgienė pagal Iną

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Moliūgienė moliūgų uogienė
Autorius apie receptą: Ši moliūgienė superinė - ir skoniu, ir savo ryškia oranžine spalva. Ši moliūgienė superinė - ir skoniu, ir savo ryškia oranžine spalva. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 kilogramai moliūgų
1 kilogramas cukraus
2 vienetai citrinų
2 vienetai apelsinų
1 šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą nulupti, išvalyti ir supjaustyti kubeliais. Sudėti į didelį dubenį, užpilti cukrumi ir palaikyti porą valandų.
2.
Viską suversti į didelį puodą, įtarkuoti apelsinų ir citrinų žieveles ir smulkiai supjaustytą minkštimą. Nedėti baltojo žievelių sluoksnio ir kauliukų.
3.
Virti apie 30 minučių, tada sutrinti smulkintuvu, sudėti citrinų rūgštį ir dar kartą užkaitinti. Viską išpilstyti į sterilius stiklainius ir užsukti.
4.
Tinka blynams, košėms, ledams ar varškei pagardinti ar net ant paskrudintos duonos riekelės užtepti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Palma
2019-09-20 17:00
Ar butina deti zieveles, nes gi ten daug chemijos/ ATSAKYTI
Lina
2019-09-24 09:13
Pries tai gerai nuplaukit.O žievelės duoda gera kvapa ir malonu poskonį. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital