Skanioji mišrainė su lašiša, ryžiais ir žirneliais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Mišrainė su lašiša, ryžiais ir žirneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų ryžių
200 gramų rūkytos lašišos filė
1 skardinė konservuotų žirnelių
3 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, atvėsinti. Žirnelius nuvarvinti.
2.
Kiaušinius išviti, atvėsinti, nulupti ir sukapoti. Lašišą supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Citriną smulkiai supjaustyti.
4.
Viską sudėti į vieną dubenį ir išmaišyti su majonezu. Jei reikia, įberiame druskos ir pipirų. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital