Skanioji lazanija su sūrio padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Skanioji lazanija su sūrio padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras pieno
1 pakelis lazanijos lakštų
200 gramų jautienos faršo
200 gramų kiaulienos faršo
200 gramų marinuotų pievagrybių
100 gramų sviesto
2 vienetai svogūnų
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 vienetas morkų
1 vienetas sultinio kubelių
3 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštas miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek džiovintų krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek prieskonių maltai mėsai
Viršui:
250 gramų slyviniai pomidorai
300 gramų sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į keptuvę dedu 40 gramų sviesto, susmulkinu morką, svogūną, saldžiąją papriką. Faršą pagardinu prieskoniais, gerai išmaišau ir, kai daržovės suminkštėja, sudedu į keptuvę. Kepu apie 20 minučių, tada įpilu ištirpintą sultinio kubelį ir įdedu pomidorų pastą. Gerai viską išmaišau, neuždgengiu, kad išgaruotų šiek tiek skysčio.
2.
Kitoje keptuvėje ruošiu padažą. Dedu likusį sviestą, miltus, susmulkintą papriką, marinuotus grybus, susmulkintą svogūną, petražoles. Pilu pieną, pipirus, druską, krapų žiupsnelį, tarkuotą sūrį ir ant mažos ugnies paverdu apie 15 minučių.
3.
Į stiklinį indą pilu sluoksnį padažo, tada dedu faršą, lazanijos lakštus, tada vėl padažą ir kartoju. Paskutinis sluoksnis lieka padažo, tada sudedu slyvinius pomidorus ir daug tarkuoto sūrio.
4.
Kepu orkaitėje įkatintoje iki 220 C laipsnių ir kepu apie 40 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital