Skanieji virti varškėtukai su labai skaniu padažu

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 119)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 119)
Skanieji virti varškėtukai su padažu
@ Shuttersctock
Autorius apie receptą: Mano mažylių patys mylimiausi varškėtukai. Pabandykite, pažadu, kad tikrai nenusivilsite. Beje, patys skaniausi jie gaunasi su sausesne varške (kur maišeliuose būna), o jeigu Mano mažylių patys mylimiausi varškėtukai. Pabandykite, pažadu, kad tikrai nenusivilsite. Beje, patys skaniausi jie gaunasi su sausesne varške (kur maišeliuose būna), o jeigu naudosite varškę iš kvadratinių pakelių, gali reikėtų įdėti daugiau miltų - tiek kad tešla neliptų prie pirštų. (...daugiau) Martyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
200 gramų varškės
0.5 stiklinės miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
šiek tiek druskos
Padažui:
50 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
0.5 šaukštelio cukraus
Pabarstymui:
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę gerai ištrinti su cukrumi, žiupsneliu druskos ir kiaušiniu. Įmaišyti miltus ir užminkyti tešlą. Tikslų miltų kiekį žiūrėkite pagal tešlos konsistenciją, nes jeigu varškė šlapesnė ar naudojamas kiaušinis didesnis, miltų gali reikėti ir daugiau. Tešla turėtų gautis minkoma, labai nelimpanti prie rankų, bet ir ne kieta.
2.
Tešlą "suraityti" į ilgą, bet nestorą volelį ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
3.
Užvirinti vandenį su šaukšteliu aliejaus (kad nepriliptų varškėtukai vienas prie kito) ir jame išvirti varškėtukus. Virti reikėtų atidengtame puode. Kai sumesite vaškėtukus, jie pakils į paviršių, o po to ims kilti. Nuo iškilimo juos pavirkite apie 2-3 minutes, o tada išgriebkite kiaurasamčiu.
4.
Padažui į puoduką supilti grietinėlę, sviestą ir truputį pakaitinti. Įberti šiek tiek cukraus. Išmaišyti ir juo užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (53)
Baba
2024-02-29 16:12
Čia kažka maišot, druskos visai nereikia, tik 3-4 šaukštus cukraus. Sviestas visai netinka, tik grietinė su uogomis! ATSAKYTI
Zita
2024-02-19 08:45
Pakeliui varškės užtenka 2 šaukštų miltų, nes kieti jau neskanūs.Virti pasūdytame vandenyje.
Užpilti sviestu ir skanaus.
Cukraus čia visai nereikia.
Galima varškėčius ir užsišaldyti. Išbandyta. ATSAKYTI
cia jau nebe varsketukai
2023-12-01 09:24
o su tiek miltu jau virtinukai. ir kam tiek cukraus ATSAKYTI
Monika
2023-11-30 18:03
Ar vandenį reikia pasūdyti, ar užtenka tik šaukštelio aliejaus? Nebus prėski? ATSAKYTI
Zita
2024-02-19 08:47
Aliejaus nereikia, o tik druskos. Varškėčius virti pasūdytame vandenyje. ATSAKYTI
Vanda
2023-11-20 06:26
Cukraus nenormaliai daug ATSAKYTI
Loreta
2023-11-14 19:03
Prisidedu prie pagyrų.! ATSAKYTI
Kamilė
2023-10-18 13:11
Kokią pirkti varškę? Iš pakelio kur lyg 180 gr, ar iš maišelio (tas palaida) ATSAKYTI
Karol
2023-10-13 14:23
Ar galima pasigamina daugiau juos užšaldyti? ATSAKYTI
Dovile
2023-09-09 08:16
Tobuli, visada gaminu pagal si recepta. Jei tenka daugiau ar primirstu recepta, isijungiu tik si puslapi ATSAKYTI
Vaiva
2023-09-04 19:59
Kokie skanūūūs ATSAKYTI
Jurgita
2023-04-07 18:35
Pats geriausias varskeciu receptas.
Aciu!!! ATSAKYTI
Edita
2023-01-24 20:13
Paskutini karta valgiau varskiecius daugiau nei pries 10 metu... Buvo vienas is mano megstamiausiu patiekalu. Si karta pati pasidariau ir apsiverkiau... Lygiai tokie pat kaip mamos. ATSAKYTI
Jouzas
2022-09-22 17:18
Labai geras receptas

ATSAKYTI
Dovile
2022-06-13 20:24
Pavyko, paprasta ir tikrai skanu! Rekomenduoju ir ačiū autorei jog pasidalino! ATSAKYTI
Gab
2022-02-05 23:43
Viskas pavyko, skanu! Ačiū ☺️ ATSAKYTI
Auksė
2022-02-04 02:07
Nusileis į paviršių!!! ATSAKYTI
내가 먼저 나서서
2022-01-23 13:44
Puikus receptas! ATSAKYTI
Nesėkmė
2021-12-28 21:49
Man pasileido visi virtinukai, ištižo.. ATSAKYTI
Super gavosi
2023-01-08 18:20
Todėl, kad tešla tikriausiai netinkamai paruošta. Mano tešlą vos atgnybti eina tokia guminė pasidarė ir niekas neišyro. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital