Skanieji sūrio blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sūrio blyneliai blynai
Autorius apie receptą: Nors ir miltiniai, bet kitokie - nesaldūs. Tikrai skanūs. Rekomenduoju.
Nors ir miltiniai, bet kitokie - nesaldūs. Tikrai skanūs. Rekomenduoju.
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
375 mililitrai pieno
250 gramų miltų
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos (nubraukto)
1 šaukštelis cukraus (su kaupu)
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska išplakam iki purumo, įmaišome šiltą pieną, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Pabaigoje į tešlą įmaišome burokine tarka tarkuotą fermentinį sūrį ir aliejų. Jei tešla labai tiršta, galima įpilti dar truputį pieno.
2.
Keptuvę patepame aliejumi, šaukštu dedame tešlą ir kepame blynelius.
3.
Patiekiame šiltus su kokiu nors padažu. Aš patiekiau su majonezo, natūralaus jogurto ir pomidorų padažo mišiniu, pagardintu druska ir šviežiai maltais pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital