Skanieji sumuštinukai su pievagrybiais ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai, labai skanus užkandis tiek karštas, tiek šaltas. Visada jį darome progai pasitaikius ir jis labai greitai dingsta iš lėkščių. Labai, labai skanus užkandis tiek karštas, tiek šaltas. Visada jį darome progai pasitaikius ir jis labai greitai dingsta iš lėkščių. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
1 vienetas prancūziško batono
250 gramų pievagrybių
120 gramų fermentinio sūrio
4 skiltelės česnako
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nulupame, supjaustome ir pakepiname keptuvėje. Sūrį sutarkuojame burokine tarka, česnaką supjaustome, sutriname arba smulkiai sutarkuojame.
2.
Visus ingridientus sumaišome ir įdedame majonezo. Paruoštą masę tepame ant riekelėmis supjaustyto prancūziško batono.
3.
Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol batonas apskrus ir sūris išsilydys.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital