Skanieji Loretos grietiniečiai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Skanieji Loretos grietiniečiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
300 gramų miltų
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai krakmolo
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
100 gramų varškės
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas miltų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, jei įdaras labai skystas, dėkite šaukštą miltų ir išmaišykite.
2.
Sviestą, cukrų, grietinę ir kiaušinį išsukti, suberti krakmolą ir viską išmaišyti. Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą ir iškočioti apskritimus, šiek tiek didesnius už stiklinę. Ant vienos pusės įdėti varškės įdaro, užlenkti ir dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
3.
Aptepti kiaušinio ir vandens plakiniu. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital