Skanieji Loretos čeburekai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 119)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 119)
Skanieji Loretos čeburekai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų miltų
250 mililitrų vandens
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis acto
šiek tiek druskos
Įdarui:
300 gramų faršo
1 vienetas svogūnų (didelio)
50 mililitrų vandens (arba sultinio)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus suberti į dubenį, padaryti duobutę ir suberti druską, supilti aliejų, actą, vandenį, viską maišyti ir minkyti tešlą. Tešla turi būti elastinga, išminkius tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 30 minučių.
2.
Įdarui paruošti į mėsą įmaišome pjaustytą svogūną, beriame pipirus, druską ir pilame vadenį, viską gerai išmaišome.
3.
Išėmę iš šaldytuvo, padaliname tešlą į nedidelius gabaliukus ir gaminame čeburekus. Verdame riebaluose, ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (34)
Regina
2024-01-31 14:33
Vietoj vandens pilkite kefyro, actu nugesinkit sodą, aliejaus nereikia, gausis geri čeburekai, mano miestelį restoranas tokius kepa, supe geri ATSAKYTI
Jolanta
2024-01-27 12:25
Kam tas actas nesuprantu jei nesideda soda ar kepimo milteliai. ATSAKYTI
Gintarė
2023-08-27 22:10
Viska dariau kaip parašyta
Tešla nieko gero kaip guminiai ATSAKYTI
Diana
2023-02-14 18:56
Man čia gavosi tešla kieta-guminė, gerai kad atradau kita recepta tai greitai pasigaminau kita tešla ir gavosi puikiai.:-) ATSAKYTI
Andrius
2022-08-25 18:54
Labai super gavosi. Tesla darykit kuo plonesne. Tada jos skonis tiesiog nerealus . ATSAKYTI
Miglė
2022-05-09 16:22
Labai geras receptas,tešla tobula, nelimpa prie rankų,lengvai kočiojasi. Į mėsą dedu daug žalumynų(kalendros,pertažolių). Išbandytas ne vieną kartą ATSAKYTI
Gitana
2021-12-28 20:07
Skanūs. Pavyko iš pirmo karto. Verta išbandyti. ATSAKYTI
Lina
2021-11-05 16:56
Tobuli ATSAKYTI
Vita
2021-06-16 20:48
O i miltus vanduo verdantis pilasi? ATSAKYTI
Greta
2021-06-17 09:47
ne :) ATSAKYTI
Vita
2022-01-29 16:20
koki vaidmeni atlieka actas? ATSAKYTI
Jurgita
2021-02-20 11:30
100 procentu geriausi .
Paprasta ir labai skanu . I farša as visada jautienos kubeli tirpdau . :) skaniau ATSAKYTI
Lina
2020-05-24 08:07
Labai geras receptas. Skanūs čeburekai labai. Ačiū ATSAKYTI
Kamilė
2020-04-01 19:25
Puikiai gavosi. Į mėsą pyliau truputi daugiau buljono nei 50ml. Ir prieš uzlenkdama kampus is vidaus istepiau tešlą kiaušinio baltymu ATSAKYTI
Inga
2020-02-15 13:28
Gavosi nuostabus ATSAKYTI
Marija
2020-02-13 15:22
Aš darau čeburekus pagal receptą iš laidos, "mano mama gamina geriau" labai skani tešla gaunasi ATSAKYTI
Maryte
2020-02-09 16:22
O ituos lotetos ciburekus nereikia deti nei sodos nei kepimo milteliu ATSAKYTI
Kestas
2019-11-02 19:15
Super receptas tokie patys kaip Kauno ceburekinei ATSAKYTI
Ruta
2019-03-11 11:22
Jau nuo seno darau pagal si recepta,tik dedu truputi daugiau aliejaus ir nededu acto,visad gaunasi ž ATSAKYTI
vaida
2019-02-23 17:06
As kazkada dariaiu gavosi super ir dabar ieskojau sio recepto. Aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital