Skanieji lietiniai pagal Audronę

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Skanieji lietiniai pagal Audronę
Skanieji lietiniai pagal Audronę
Skanieji lietiniai pagal Audronę
Autorius apie receptą: Pas mus šiandien blynvakaris (nežinau ar yra toks žodis, bet matyt supratot, kad kalba eina apie blynelius vakarienei ). Blynelius šiandien gaminau su varškės ir bananų įdaru. Pas mus šiandien blynvakaris (nežinau ar yra toks žodis, bet matyt supratot, kad kalba eina apie blynelius vakarienei ). Blynelius šiandien gaminau su varškės ir bananų įdaru. Pavyko super - labai gardūs, na, žodžiu, 10 balų. Tai va, tokia trumpa įžangėlė prieš recepto aprašymą. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
0.5 litro pieno
250 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį cukraus
pagal skonį druskos
Įdarui:
250 gramų varškės
3 vienetai bananų
2 šaukštai grietinės
pagal skonį vanilinio cukraus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį sviesto (lydyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinį, supilti pieną, išplakti, suberti miltus, įberti druskos, cukraus ir gerai išmaišyti taip, kad masėje neliktų gumuliukų.
2.
Įdarui į kitą dubenį dėti varškę, grietinę, berti vanilinio cukraus ir išmaišyti. Varškės įdaras neturi būti skystas.
3.
Keptuvę patepti aliejumi, įkaitinti, pilti nedidelį samtelį tešlos, keptuvę kiek pavartyti, kad tešla pasiskirstytų per visą keptuvės plotį. Kepti iki kol gražiai parus ir iškeps iš abiejų pusių.
4.
Bananus supjaustyti griežinėliais.
5.
Ant pusę lietinio dėti varškės įdaro, paskirstyti per pusę lietinio ploto, sudėlioti banano griežinėlius, užlenkti kita puse blynelio ir perlenkti dar kartą pusiau.
6.
Keptuvę patepti lydytu sviestu, ištirpinti, sudėti blynelius ir dar šiek tiek apkepti.
Patarimai:
Įdarui galima naudoti ir tik varškę, pagardinti razinomis, naudoti tik bananus arba bananus keisti konservuotais persikais, braškėmis, kitomis mėgstamomis uogomis ar vaisiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital