Skanieji Ingridos vėdarai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vėdarai
Autorius apie receptą: Vėdarus darau nedideliu, kad patogiai tilptų porcija į lėkštę, o trumpesni ir nesutrūkinėja. Iš nurodyti kiekio pavyko paruošti 9 nedidelius vėdarus. Vėdarus darau nedideliu, kad patogiai tilptų porcija į lėkštę, o trumpesni ir nesutrūkinėja. Iš nurodyti kiekio pavyko paruošti 9 nedidelius vėdarus. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
12 vienetų bulvių (didelių)
200 gramų lašinukų
200 mililitrų pieno
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek kiaulių žarnų (storų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žarnas mirkyti vandenyje per naktį.
2.
Bulves ir svogūną sutarkuoti smulkia bulvių tarka, įpilti užvirintą pieną, sudėti likusius produktus (išskirys žarnas) ir išmaišyti.
3.
Žarnas supjaustyti, kokio norite ilgio, su dantų krapštuku užfiksuoti galą. Pusę žarnos užpildyti paruoštu įdaru, kitą galą irgi užfiksuoti dantų krapštuku ir dėti į kepimo formą, išteptą aliejumi.
4.
Kepti 170 C laipsnių orkaitėje, po 10 minučių dantų krapštuku subadyti. Tada kepti dar 45 minutes, kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital