Skanieji blyneliai su varške ir bananais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Blynai blyneliai su varške ir bananais
Autorius apie receptą: Iš nurodytų ingredientų 21 cm skersmens keptuvėje iškepsite 8 blynelius! Tiekite su grietine, jogurtu, uogiene, trintomis uogomis ar kuo tik mėgstate! Iš nurodytų ingredientų 21 cm skersmens keptuvėje iškepsite 8 blynelius! Tiekite su grietine, jogurtu, uogiene, trintomis uogomis ar kuo tik mėgstate! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
300 mililitrų pieno
120 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilinio cukraus
Įdarui:
250 gramų varškės
2 vienetai bananų
šiek tiek cukraus
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Miltus persijoti, berti druską, cukrų, mušti kiaušinius, pilti pusę pieno ir išplakti. Pilti likusį pieną, aliejų ir vanilinį cukrų, išmaišyti. Tešlą bus grietinėlės konsistencijos. Indą su tešla uždengti maistine plėvele ir palikti 30 minučių pastovėti.
2.
Iš pastovėjusius tešlos kepti lietinius, aliejumi suteptoje keptuvėje.
3.
Įdarui bananus sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su varške ir cukrumi. Įdarą dėti į iškepusius blynelius, susukti į volelius ir apkepti keptuvėje, iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital