Skanieji agurkai pomidorų padaže

AUTORIUS:
Jovita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Agurkai pomidorų padaže
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs saldžiarūgščiai agurkai su pomidorų padažu, gaminu kasmet, nes gardu bei greitai pagaminama ir nereikia kaitinti stiklainių. Jeigu naudosite peraugusius Labai skanūs saldžiarūgščiai agurkai su pomidorų padažu, gaminu kasmet, nes gardu bei greitai pagaminama ir nereikia kaitinti stiklainių. Jeigu naudosite peraugusius agurkus, prieš tai išpjaukite jų sėklytes. Jeigu nemėgstate česnako, jo galima ir nedėti arba vietoje jo įpjaustyti truputį čili pipiriuko ar įdėti aitriosios paprikos miltelių, nes macnumas šiems agurkėliams labai tinka. Pomidorų padažą geriausiai rinkitės kokybišką, stipresnio skonio (man skanu su Daumantų). (...daugiau) Jovita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kilogramai agurkų
0.5 litro pomidorų padažo
200 mililitrų acto 9%
150 gramų cukraus
150 mililitrų aliejaus
2.5 šaukšto druskos
100 gramų česnako
šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Agurkus supjaustome ne per storais griežinėliais ir dedame į puodą. Ten pat supilame cukrų, druską, actą, pomidorų padažą ir aliejų. Viską išmaišome ir užverdame.
2.
Kai užverda, sumažiname ugnį ir pakaitiname dar apie 5 minutes, vis pamaišydami. Tada suberiame smulkintą česnaką, pagardiname trupučiu juodųjų pipirų ir dar pakaitiname apie porą minučių (arba kol iš agurkų išsiskirs pakankamai skysčio).
3.
Karštus agurkėlius pilame į švarius, iškaitintus stiklainius ir sandariai užsukame karštu vandeniu nuplikytais dangteliais.
4.
Stiklainius statome dangteliais žemyn ir paliekame atvėsti.
AUTORIUS: Jovita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Kristina
2023-08-22 15:09
Nereikia pilti vandens tegu susistovi pora valandu tada atsiranda skyscio pakankamai ATSAKYTI
Sigita
2022-08-15 08:20
Pritariu ,superinis receptas ,bet as papildomomai pilu litra vandens,privalu pasigaminti visom seimininkutem ATSAKYTI
Linas
2021-08-07 22:52
Man nepakako skysčio. Gavosi neapsemti, nežinau kas iš to gausis. ATSAKYTI
Lina
2019-08-03 16:56
Ką tik baigiau mano skoniui gavosi per rūgštus ATSAKYTI
Ieva
2019-08-05 09:41
Nenusiminkite, reikėtų palaukti bent porą mėnesių, kol stiklainyje susistovės visi skoniai šiek tiek :) ATSAKYTI
Marius
2019-07-16 22:35
bandziau pirma karta,lb gerai gavosi:) ATSAKYTI
Vida
2018-08-26 08:23
Sveiki, dariau pirmą kartą, bet man kažkodėl nepakako skysčio. Kur padariau klaidą? ATSAKYTI
Kristina
2023-08-22 15:08
Nekaitinkit iskarto tegu pastovi valanda atisranda skyscio is agurku. ATSAKYTI
Rima
2018-08-06 11:08
Aš dar dedu pomidorų paprikos ir svogūnų, labai skanu ATSAKYTI
Irena
2018-08-01 19:28
Agurkus reikia nulupti ar ne ATSAKYTI
Inga
2018-08-02 17:06
Nereikia, nebent odelės labai karčios. ATSAKYTI
Oksana
2018-08-01 16:00
Tobulas receptas, labai ačiū. ATSAKYTI
Daiva
2018-07-27 17:09
Ir vandens nereikia ? ATSAKYTI
Inga
2018-07-27 17:35
Nereikia, pakanka skysčio iš agurkų ir kitų produktų. ATSAKYTI
Audrone
2017-08-26 11:06
As irgi tokius agurkus kiekvienais metais darau, seimyna labai megsta, tikrai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital