Skaniausias obuolių pyragas

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Skaniausias obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Mano šeimai šis obuolių pyragas - pats skaniausias. Jis maloniai kvepia riešutais ir, nors yra drėgnas, turi riešutų traškumo. Jei riešutų neturite ar nemėgstate, jų galima Mano šeimai šis obuolių pyragas - pats skaniausias. Jis maloniai kvepia riešutais ir, nors yra drėgnas, turi riešutų traškumo. Jei riešutų neturite ar nemėgstate, jų galima ir nedėti, bus skanu ir taip! (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių
200 gramų kvietinių miltų (+trupučio pabarstymui)
180 gramų kefyro
160 gramų rudojo cukraus
2 vienetai kiaušinių
70 gramų sviesto (minkšto)
70 gramų maltų migdolų (ar kitokių riešutų)
60 mililitrų aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su cukrumi, aliejumi ir minkštu sviestu. Supilti kefyrą ir permaišyti.
2.
Įsijoti miltus, kepimo miltelius ir druską, suberti maltus riešutus. Kruopščiai išmaišyti, kad neliktų sausų ingredientų.
3.
Tešlą pilti į kepimo popieriumi išklotą formą, paviršių truputį pabarstyti miltais ir išdėlioti plonomis skiltelėmis pjaustytus obuolius. Jeigu norite, kad pyragas būtų drėgnesnis, obuolius galima įmaišyti tiesiai į tešlą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių, patikrinti mediniu iešmeliu, ar pyragas iškepęs. Jei įsmeigus ir ištraukus iešmelis sausas - pyragas iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti. Iškepusį pabarstyti cinamonu. Skanaus!
AUTORIUS: Jadvyga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Vilma
2023-09-30 17:29
Puikus, tik vietoj rudo curaus įdėjau balto 100g. ATSAKYTI
Sandra
2021-12-12 20:33
Viska dabar pagal recepta (tik vietoj rudo cukraus dejau balto, nes pamirsau rudo nusipirkt) - labai didelis aciu! As pyragu ar kitko niekada nekepu nes ir siaip nesigauna, bet sitas receptas buvo lengvas ir iskepe tobulo skonio!! Aciu jums ATSAKYTI
Vilma
2020-09-29 17:56
Puikus! Ir labai lengvai paruošiamas. ATSAKYTI
Augustė
2021-02-24 12:50
Kokio dydžio kepimo skardą naudojote? ATSAKYTI
Viktorija
2020-01-05 14:04
Tikrai labai skanus ir greit paruosiamas. Proporcijos tikslios. ATSAKYTI
Alma
2019-12-01 20:22
Super! Nuostabus, geros ingridientu proporcijos. Visiems labai patiko ir prase recepto. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital