Skandinaviški sumuštinukai su krevetėmis ir kiaušiniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Sumuštiniai su krevetėmis
Sumuštiniai su krevetėmis
Sumuštiniai su krevetėmis
Sumuštiniai su krevetėmis
Sumuštiniai su krevetėmis
Sumuštiniai su krevetėmis
Sumuštiniai su krevetėmis
Sumuštiniai su krevetėmis
Sumuštiniai su krevetėmis
Autorius apie receptą: Tokio tipo sumuštinukus ypač mėgsta Suomijoje bei Švedijoje. Krevetes galite naudoti šaldytas (tereikės atitirpinti), sūrime arba netgi pakeptas ant griliaus. Svarbu, kad jos Tokio tipo sumuštinukus ypač mėgsta Suomijoje bei Švedijoje. Krevetes galite naudoti šaldytas (tereikės atitirpinti), sūrime arba netgi pakeptas ant griliaus. Svarbu, kad jos būtų minkštos ir sultingos. Jeigu ruošite iš anksto, dėkite pirma salotos lapą, o ant viršaus visus likusius ingredientus – taip išlaikysite duoną nesudrėkusią ir traškią.
(...daugiau) Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
160 gramų duonos (naudojome viso grūdo ruginę be cukraus)
140 gramų krevečių be kevalo (naudojome smulkias, virtas šaldytas)
1 vienetas kiaušinių (virto)
1 vienetas agurkų (nedidelio)
šiek tiek salotų
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės (arba jogurto)
2 šaukštai krapų (kapotų)
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jeigu krevetes naudojate šaldytas, jas pirmiausia atitirpiname.
2.
Duoną supjaustome kelių kąsnių dydžio gabaliukais, ištepame sviestu ir dedame 10 minučių į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę.
3.
Sumaišome padažui skirtus ingredientus. Dedame krevetes ir išmaišome dar kartą.
4.
Riekelėm supjaustome kiaušinius ir agurką.
5.
Dedame salotas ant duonos, išrikiuojame po kelias riekeles kiaušinio, agurko, užkrečiam krevečių. Papuošiame krapais, citrinos skiltele.
RECEPTO DRAUGAS: Biržų duona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital