Šiupininė sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šiupininė sriuba
Autorius apie receptą: Gardi ir soti! Gardi ir soti! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 gramų mėsos
200 gramų pievagrybių
3 vienetai sūdytų agurkų
2 vienetai svogūnų
100 gramų pomidorų pastos
200 gramų rūkytų dešrelių
50 gramų aliejaus
50 gramų grietinės, 30% riebumo
1 sauja alyvuogių
1 saujelė kaparėlių
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirti mėsą (skaniau šonkauliukai) šį kartą naudojau sprandinės apie 600 gr. Virti su druska, pipirais, lauro lapais.
2.
Kol mėsa verda, pasikepame 2 galvas svogūnų ant nedidelės ugnies. Kai svogūnai pakeps, sudedame pomidorų pastą ir patroškiname apie 10 min.
3.
Kitame mažame inde patroškiname tarkuotus agurkus su sultiniu, kuriame verda mėsa.
4.
Kai mėsa išvirs, išimame, sudedame pievagrybius, šiek tiek patroškintus agurkus ir svogūnų/tomato mase. Šiek tiek paverdame ir sudedame rūkytas, virtas dešreles ir supjaustyta gabaliukais virtą mėsa. (Drąsiai dėkite įvairių rūšių dešras) Paverdame apie 10 min ir į pabaigą sudedame alyvuoges ir kaparėlius. Pagardiname žalumynais ir pateikiame su grietinę. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital