Širdelių šašlykas

AUTORIUS:
Krisina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Širdelių šašlykas
Širdelių šašlykas
Širdelių šašlykas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 v. š. garstyčių
1 kg vištų širdelių
1 a. š. acto
2 v. š. majonezo
1 a.š. alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Širdelės pagardinti druska ir pipirais.
Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.
Širdeles suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.
Skanaus.

AUTORIUS: Krisina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital