Silvijos aguoninis pyragas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Silvijos aguoninis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešla:
250 g sviesto
250 g miltų
250 g cukraus
50 g bulvių krakmolo
5 kiaušiniai
2 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
500 g aguonų
250 g cukraus
2 kiaušiniai
10 g mielių
migdolų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištrinti sviestą su cukrumi ir, nuolat trinant, dėti trynius, miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, o po to - išplaktus baltymus. Aguonas nuplauti, nuplikyti, 2-3 kartus permalti mėsmale, sudėti cukrų, trynius, sutrupinti mieles, aliejų ir išmaišyti. Po to atsargiai supilti išplaktus baltymus. Į siaurą kepimo skardą sudėti pusę tešlos, tada - aguonų masę ir likusią tešlą. Kepti 45 min.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Taspac
2015-12-24 12:34
Receptą rašė beraštis. Nesuprasi, kur prasideda įdaro receptas, o kur baigiasi tešlos, viskas suplakta į vieną. ATSAKYTI
Dzemyte
2010-06-01 13:24
Pyrago skonis moksliskai-fantastiskas:)O krakmolo as nedejau,isejo puikiai.Aciu uz recepta. ATSAKYTI
Dainora
2010-04-02 00:40
O kada yra dedamas krakmolas? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital