Šiltos salotos su silkių filė

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šiltos salotos su silkių filė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių
350 gramų silkių filė (naudojome ZIGMO Lithuanian style marinuota silkių filė su svogūnais ir prieskoniais)
300 gramų burokėlių
1 vienetas obuolių
1 pundelis svogūnų laiškų
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai vyno acto
2 šaukštai gazuotas mineralinis vanduo
0.5 šaukštelio dižono garstyčių
0.5 šaukštelio rudojo cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Burokėlį išvirkite pasūdytame vandenyje. Kitame puode su pasūdytu vandeniu išvirkite nuskustas ir nuplautas bulves.
2.
Burokėlį nulupkite, supjaustykite šiaudeliais. Bulves nusunkite ir supjaustykite griežinėliais.
3.
Obuolį nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklalizdžius, o puseles supjaustykite plonais griežinėliais arba skiltelėmis.
4.
Viską, taip pat ir silkę, išdalinkite į lėkštes. Užpilui ingredientus išplakite ir užpilkite ant produktų lėkštėse. Užberkite susmulkintų svogūnų laiškų, užberkite pipirų ir ragaukite.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis