Silkės salotos-užtepėlė su kiaušiniais ir marinuotais agurkėliais

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Silkės salotos-užtepėlė su kiaušiniais ir marinuotais agurkėliais
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Silkės salotos-užtepėlė su kiaušiniais ir marinuotais agurkėliais
Silkės salotos-užtepėlė su kiaušiniais ir marinuotais agurkėliais
Autorius apie receptą: Šios silkių salotos gali būti tiekiamos įvairiais būdais - ant paskrudinto batono riekelių, ant juodos duonos ar tiesiog tiekiamos kaip sočios salotos. Daugeliui pažįstami Šios silkių salotos gali būti tiekiamos įvairiais būdais - ant paskrudinto batono riekelių, ant juodos duonos ar tiesiog tiekiamos kaip sočios salotos. Daugeliui pažįstami puikūs skonių deriniai, patiekti kiek kitokiu būdu nei įprasta, visus maloniai nustebins. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
200 gramų silkių filė (naudojau be aliejaus)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
80 gramų marinuotų agurkų (arba pagal skonį)
1 pundelis krapų
2 šaukštai majonezo (arba pagal skonį)
1 šaukštelis garstyčių (arba krienų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Patiekiant:
1 vienetas prancūziško batono
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis, iš abiejų pusių aptepti alyvuogių aliejumi, pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštas riekeles ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių iki kol švelniai parus ir taps traškios. Stebėkite, kad nesudegtų, nes kiekviena orkaitė kepa kiek skirtingai.
3.
Kiaušinius sutarkuoti, svogūną ir agurkus supjaustyti smulkiais gabalėliais, silkę supjaustyti mažais kubeliais, krapus susmulkinti. Viską sudėti į dubenį, dėti majonezo, krienų, berti pagal skonį druskos, pipirų ir permaišyti.
4.
Ant batono riekelių dėti paruoštos silkių masės ir tiekti.
Patarimai:
Majonezą galima keisti veganišku majonezu, o jei norisi lengviau, galima dėti vieną šaukštą majonezo ir vieną šaukštą grietinės.
AUTORIUS: Laurinta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital