Silkių salotos su bulvėmis, avokadu ir obuoliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkių salotos su bulvėmis, avokadu ir obuoliu
Silkių salotos su bulvėmis, avokadu ir obuoliu
Silkių salotos su bulvėmis, avokadu ir obuoliu
Silkių salotos su bulvėmis, avokadu ir obuoliu
Silkių salotos su bulvėmis, avokadu ir obuoliu
Autorius apie receptą: Šios salotos tikras gėris. Nežinau, ar turiu ką dar pasakyti, nes norisi tik valgyti ir mėgautis kiekvienu kąsniu. Čia sugula ir silkės sūrumas, avokado kremiškumas, padažo Šios salotos tikras gėris. Nežinau, ar turiu ką dar pasakyti, nes norisi tik valgyti ir mėgautis kiekvienu kąsniu. Čia sugula ir silkės sūrumas, avokado kremiškumas, padažo rūgštumas. Viskas ko reikia, geram skonių balansui. Receptą radau "Ant medinės lentelės" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai bulvių
200 gramų silkių filė
1 vienetas obuolių
1 vienetas avokadų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 saujelė marinuotų kelmučių
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis aliejaus
šiek tiek krapų
Padažui:
2 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 šaukštelis citrinų sulčių
1 skiltelė česnako
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves supjaustome kubeliais. Apšlakstome aliejumi, pabarstome druska. Paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje su vėjelio funkcija apie 20 minučių.
2.
Avokadą perpjauname pusiau, pašaliname kaulą, išskobiame minkštimą.
3.
Silkę, obuolį ir avokado minkštimą supjaustome panašaus dydžio kubeliais, kaip ir bulves. Svogūną supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Padažui indelyje sumaišome majonezą, jogurtą, garstyčias, citrinų sultis, krapus. Įspaudžiame česnaką, pagardiname, druska, pipirais, išmaišome.
5.
Į dubenį dedame keptas bulves, silkę, obuolį, avokadą, svogūną ir padažą, viską gerai išmaišome. Ant viršaus dedame kelmučius ir šviežių krapų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital