Šilkinė perlinė košė su spirgučiais

AUTORIUS:
Nagliene Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Šilkinė perlinė košė su spirgučiais
Autorius apie receptą: Šią košę mane išmokė virti mano brangi močiutė. Košė kiek kitokia nei tradicinė šilkinė, skoniu tikrai nenusileidžia. Šią košę mane išmokė virti mano brangi močiutė. Košė kiek kitokia nei tradicinė šilkinė, skoniu tikrai nenusileidžia. Nagliene Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių
1.5 stiklinės perlinių kruopų
1.5 stiklinės pieno
1 vienetas svogūnų (didelio)
2 skiltelės česnako
2 kubeliai sultinio
pagal skonį kiaulienos šoninės (naudojau rūkytą ir šviežią)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Perlines kruopas užmerkti iš vakaro.
2.
Bulves sutarkuoti smulkia tarka, tokia kaip cepelinams.
3.
Karštame vandenyje ištirpinti sultinio kubelius ir užpilti kruopas. Vandens kiekį žiūrėti pagal nurodymus ant pakuotės arba pagal norimą košės tirštumą. Kruopas virti iki minkštumo.
4.
Kai kruopos bus minkštos, dėti tarkius ir po truputį, maišant, pilti pieną. Virti ant silpnos ugnies, maišant, kol išvirs ir sutirštės.
5.
Šoninę ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais. Susmulkinti česnaką.
6.
Įkaitinti keptuvę. Pakepinti šoninę su svogūnu ir česnaku, pagardinti druska ir pipirais.
7.
Išvirusią košė uždengti dangčiu ir palikti truputį pastovėti.
8.
Dėti košę į dubenėlius ir užpilti šoninės padažu.
AUTORIUS: Nagliene Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
as
2022-03-01 18:55
Silkine kose verdama be zirniu ir be sultinio :)
ATSAKYTI
Tomas
2020-12-17 15:34
Beje ,šilkinė košė visad verdasi su žirniai o ne vien su perlinėm,o kubeliai buljono išvis š.... ATSAKYTI
Vilija
2022-02-21 20:50
Na taip, močiutė kaime tikrai nenaudojo jokių kubelių. Sultinys būdavo tik natūralus. ATSAKYTI
JŪRATĖ
2020-05-09 16:23
Mieloji autore,nereklamuok sintetinio sultinio kubeliais-baisus brudas,o košė skani,nuo vaikystės pamenu. ATSAKYTI
Danutė
2019-08-23 14:56
Mėgstame šilkinę košę ir išverdu ją ne retai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital