Silkės užkandis su karamelizuotais svogūnais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silkės užkandis su karamelizuotais svogūnais
Autorius apie receptą: Puikus, skanus užkandukas. Puikus, skanus užkandukas. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai saldžiųjų bulvių
2 vienetai silkių filė
100 gramų rudųjų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį rudojo cukraus
pagal skonį žalumynų (smulkintų)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulvės nuskusti, supjaustyti nestorais griežinėliais. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min, kol suminkštės.
2.
Svogūnus supjaustyti nedideliais kubeliais. Pievagrybius supjaustyti riekelėmis.
3.
Keptuvėje su aliejumi ant mažos ugnies apkepti svogūnus su trupučiu rudo cukraus, kad šiek tiek karamelizuotųsi. Atidėti.
4.
Keptuvėje su aliejumi apkepti pievagrybius.
5.
Silkę supjaustyti kąsnio gabalėliais.
6.
Dėti į lėkštę bulvės griežinėlį, ant jo svogūnus, pievagrybius ir ant viršaus gabaliuką silkės. Pabarstyti žalumynais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital