Silkės užkandėlė su bulvėmis ir burokėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silkės užkandėlė su bulvėmis ir burokėliais
Silkės užkandėlė su bulvėmis ir burokėliais
Silkės užkandėlė su bulvėmis ir burokėliais
Autorius apie receptą: Šią silkę gaminau pernai per šv. Kūčias. Nuostabus patiekalas, o ir patiekimas elegantiškesnis, nei sumesti viską į vieną dubenį. Šią silkę gaminau pernai per šv. Kūčias. Nuostabus patiekalas, o ir patiekimas elegantiškesnis, nei sumesti viską į vieną dubenį. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai bulvių (virtų su lupena, didesnių arba 4 mažesnių)
4 vienetai burokėlių
4 vienetai silkių filė
1 vienetas svogūnų
1 saujelė džiovintų obuolių
1 saujelė džiovintų grybų
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį vandens (karšto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
2 vienetai marinuotų agurkų
3 šaukštai majonezo
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Į dubenėlį pilti karšto vandens, dėti džiovintus grybus, į kitą dubenėlį pilti vandens, dėti džiovintus obuolius. Palikti iki kol išmirks.
3.
Svogūną susmulkinti. Į keptuvę pilti aliejaus, dėti svogūną, kepti iki kol suminkštės.
4.
Grybus ir obuolius smulkiai supjaustyti, suberti į keptuvę su svogūnais, pagardinti druska, pipirais ir kelias minutes pakepti. Atidėti atvėsti.
5.
Burokėlius supjaustyti smulkiais kubeliais, sudėti į dubenį. Sudėti apkeptas daržoves su obuoliais, pašlakstyti citrinų sultimis ir išmaišyti.
6.
Majonezui į dubenį sudėti krapus, petražoles, agurkus, majonezą ir susmulkinti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės.
7.
Bulves nulupti, supjaustyti griežinėliais.
8.
Ant lėkštės dėti bulvių griežinėlius, dėti po šaukštą majonezo, daržovių masės.
9.
Silkę supjaustyti mažesniais gabalėliais ir uždėti ant bulvių, papuošti krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital