Silkės tartaras

AUTORIUS:
Viči,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkės tartaras
Silkės tartaras
Silkės tartaras
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
4 vienetai silkių filė (naudojome VIČI tradicinę be aliejaus)
2 vienetai avokadų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas citrinų
4 šaukštai marinuotų burokėlių
3 šaukštai majonezo
0.5 šaukštelio cukraus
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Silkę supjaustykite kubeliais, burokėlius nusausinkite.
2.
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus peiliu sukapokite ir sumaišykite su 1 v. š. majonezo, pagardinkite druska, pipirais.
3.
Trynius sutrinkite šakute ir sumaišykite su 2 šaukštais majonezo, pagardinkite druska, pipirais.
4.
Avokadą apšlakstykite citrinos sultimis ir sutrinkite.
5.
Mėlyną svogūną smulkiai supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su cukrumi.
6.
Formuojamo žiedo pagalbą sluoksniuokite burekėlius, silkę, kiaušinio trynių masę, avokado tyrę, ir kiaušinių baltymus.
7.
Atsargiai nuimkite formavimo žiedą ir papuoškite žalumynais. Skanaus.
AUTORIUS: Viči
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital