Silkės suktinukai su pomidorų padažu

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Silkės suktinukai su pomidorų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg šviežių silkių filė
100 g svogūnų
4 šaukštai aliejaus
1/8 l vyno acto
100 g pomidorų tyrės
3 šaukštai cukraus
žiupsnelis maltų uoginių paprikų
800 g šviežių bulvių
1 šaukštas kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes trumpam panardinti į šaltą vandenį, išgriebti, nuvarvinti, išimti ašakas ir nusausinti drobule.
Svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su aliejumi, kol suminkštės. Po 5 minučių supilti actą, sukrėsti pomidorų tyrę, suberti cukrų, paprikų miltelius ir įpilti 1/8 l vandens. Padažą truputį pasūdyti.
Silkes susukti (odele į vidų), glaudžiai  sudėti į indą, užpilti padažu ir 5 minutes troškinti uždengtame inde. Atvėsinti.
Bulves kruopščiai nuvalyti šepetėliu, sudėti į puodą, užpilti vandeniu, pasūdyti, suberti kmynus ir virti 20 minučių. Vandenį nupilti, bulves atvėsinti ir patiekti prie silkės.
AUTORIUS: Daiva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
juste
2010-08-26 13:58
kazkaip tradiciskai ant stalo per kiekviena baliu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital