Silkės salotos su raugintais agurkėliais, burokėliais ir bulvėmis

AUTORIUS:
Elzė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Silkės salotos su raugintais agurkėliais, burokėliais ir bulvėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Be galo sočios ir labai skanios salotos, kurias labai tinka ruošti įprastomis dienomis ir ant šventinio stalo! Be galo sočios ir labai skanios salotos, kurias labai tinka ruošti įprastomis dienomis ir ant šventinio stalo! Elzė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų silkių filė
2 vienetai bulvių (virtų, vidutinio dydžio)
1 vienetas burokėlių (virto, didesnio arba 2 mažesnių)
1 vienetas raugintų agurkų (didesnio arba 2 mažesnių)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 sauja krapų
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas dižono garstyčių
1 šaukštelis itališkų žolelių (arba kitų džiovintų žolelių)
1 šaukštelis citrinų sulčių
1/4 šaukštelio medaus (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves supjaustyti griežinėliais. Burokėlius supjaustyti griežinėliais, svogūną plonai supjaustyti pusžiedžiais, silkės filė supjaustyti mažesniais gabalėliais. Viską sudėti į dubenį.
2.
Į nedidelį indelį pilti aliejų, druską, pipirus, garstyčias, citrinų sultis, dėti medų, berti, druską, pipirus, itališkas žoleles ir išmaišyti.
3.
Bulves, silkę, burokėlius, agurkus suberti į dubenį, viską aplieti paruoštu padažu, išmaišyti. Prieš tiekiant tinka pabarstyti smulkintais krapais ar kitais žalumynais.
AUTORIUS: Elzė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital