Silkės salotos su agurkėliais ir pievagrybiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Silkės salotos su agurkėliais ir pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų silkių filė (silpnai sūdytos)
200 gramų marinuotų pievagrybių (švelnaus skonio)
4 vienetai marinuotų agurkų (nedidelių)
2 vienetai svogūnų (nedidelių)
2.5 šaukšto pomidorų padažo
1.5 šaukštelio garstyčių (neaštrių)
1 skiltelė česnako
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Įmaišyti pomidorų padažą ir trumpai patroškinti. Palikti atvėsti.
2.
Pievagrybius, agurkėlius, silkių filė supjaustyti , česnaką susmulkinti.
3.
Į dubenį dėti atvėsusius svogūnus, pievagrybius, agurkėlius, silkių filė, česnaką, garstyčias, suberti krapus, pipirus ir viską išmaišyti. Labai tinka patiekti su bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital