Silkės mišrainė su pievagrybiais, morkomis ir kukurūzais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 98)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 98)
Silkės mišrainė-užtepėlė su pievagrybiais, morkomis ir kukurūzais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labia skanios silkės salotos, kurias galima valgyti ir kaip salotos ir, jeigu ingredientus pjaustysite smulkiai, gardžiuotis kaip užtepėle. Į jas dar labai tinka įpjaustyti Labia skanios silkės salotos, kurias galima valgyti ir kaip salotos ir, jeigu ingredientus pjaustysite smulkiai, gardžiuotis kaip užtepėle. Į jas dar labai tinka įpjaustyti prinokusio avokado. O jeigu norite lengvesnio varianto kasdienai, vietoje majonezo naudokite graikišką jogurtą, tik tada įdėkite šiek tiek daugiau garstyčių, kad skonis būtų stipresnis. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų silkių filė
200 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas morkų (virtos)
3 šaukštai konservuotų kukurūzų
pagal skonį garstyčių (iš indelio)
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Silkę supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome riekelėmis. Morką irgi supjaustome kubeliais arba sutarkuojame šiaudeliais.
2.
Viską sudedame į dubenį, ten pat beriame kukurūzus, pagal skonį pagardiname majonezu, trupučiu garstyčių ir viską išmaišome. Jeigu norisi, galima papildomai pagardinti druska ir/ar pipirais.
3.
Patiekiant galima papuošti šaukšteliu grūdėtųjų gartyčių - labai gražiai atrodo.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Vija
2024-03-27 11:21
Labai patiko ATSAKYTI
Oksana
2020-12-29 18:46
Salotas sitas darau kiekvienais metais šventėms super ATSAKYTI
Edita
2020-06-03 17:59
Skanios salotos. Matyt kazkas neatidziai skaito, nes viskas aiskiai parasyta :) ATSAKYTI
Ineta
2019-12-22 16:07
Pievagrybiai kokie - virti, marinuoti,sūdyti? Labai jau nekonkretus receptas ATSAKYTI
Sigita
2019-12-22 18:26
Juk parašyta, kad marinuoti. Atidžiau skaitykite, kas parašyta..
ATSAKYTI
luka
2016-04-21 13:38
o kaip su morka, nejau žalia. ATSAKYTI
Aiva
2017-12-21 21:39
Taigi, auksciau parasyta, kad virta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital