Silkės maltiniai su grybais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Silkės maltiniai su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4-5 silkės
1 l pieno
2 svogūnai (1 įdarui)
100 g sviesto (50 g įdarui)
6 šaukštai džiūvėsėlių
2 kiaušiniai
3 šaukštai grietinėlės
2 šaukštai krakmolo
žuvies prieskonių
aliejus formai patepti
60-70 g džiovintų grybų
druskos
maltų juodųjų pipirų
0,5 poro papuošimui
4 maži pomidorai papuošimui (Pomidorai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išdarinėjame, nulupame odą ir išimame kaulus. 1 val. silkių filė mirkome piene. Tuomet sumalame mėsmale, įmaišome svieste pakepintus svogūno kubelius, 4 šaukštus džiūvėsėlių, išplaktus kiaušinius, grietinėlę ir krakmolą. Paskaniname prieskoniais. Įdarui grybus išmirkome, išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsintus grybus supjaustome šiaudeliais ir kartu su svogūno kubeliais apkepame su sviestu. Iš silkės faršo formuojame 4 maltinius, į jų vidų įdėdami grybų įdaro. Maltinius apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejumi pateptoje skardoje 180°C temperatūroje apie 45 min. Maltinius patiekiame su virtais ryžiais. Puošiame porų griežinėliais ir mažais pomidorais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital