Silkė žydiškai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Silkė žydiškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g sūdytos silkės filė
0,75 stiklinės pieno
1 apelsinas
1 vyninis obuolys (Obuolys)
1 raugintas agurkas
3-4 šaukštai majonezo
1 šaukštas citrinos sulčių
cukraus
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė pamirkyti piene 2-3 val. Išimti, nusausinti ir supjaustyti gabalėliais. Apelsiną, obuolį, agurką ir svogūną nulupti ir supjaustyti smulkiais gabalėliais. Majonezą išmaišyti su citrinos sultimis, įberti cukraus, pipirų, druskos, išmaišyti su vaisiais ir daržovėmis. Silkės gabalėlius sudėti į indą, užpilti padažu, uždengti ir 1-2 val. palaikyti šaldytuve.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
as
2015-12-19 18:20
nuotrauka su burokeliais, gryni vejai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital