Silkė turkiškai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Silkė turkiškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g sūdytos silkės
1 stiklinė pieno
2 paprikos ankštys
200 g kietų, nedidelių pomidorų (Pomidorai)
0,25 šaukštelio kario
0,25 šaukštelio maltų pipirų
0,25 šaukštelio maltų čiobrelių
1,5 stiklinės aliejaus
petražolių lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu 2 val. Inde užkaisti 2 šaukštus aliejaus, pakepinti juostelėmis supjaustytą papriką, pašlakstyti vandeniu ir troškinti, kol suminkštės. Pertrinti per sietelį, supilti likusį aliejų, išmaišyti, vėl užvirinti, ataušinti. Nusausintą silkės filė supjaustyti pusiau ir sudėti į stiklainį, sluoksniuojant su pomidorais. Užpilti atšaldytu aliejumi su paprika ir laikyti šaldytuve 3-4 dienas. Patiekiant puošti pomidorų ir citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
J.
2009-10-04 13:44
Tai kad Turkijoje silkes nera ( isskyrus rusu patiekalu maitinimo istaigose ar dar gal kokiose rusiskose parduotuvelese ) ir jie isvis nesupranta kaip galima valgyti "zalia" zuvi. Aplink Turkija esanciuose vandenyse silkes negyvena, nebent cia patiekalas suformuotas pagal turkiska skoni. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital