Silkė švediškai - su ikrais ir rūkyta lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Silkė švediškai - su ikrais ir rūkyta lašiša
Silkė švediškai - su ikrais ir rūkyta lašiša
Silkė švediškai - su ikrais ir rūkyta lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai silkių filė
100 gramų rūkytos lašišos filė
75 gramai ikrų (stintelių arba kitokių ikrų)
3 šaukštai grietinės
3 šaukštai majonezo
1/4 vieneto rausvųjų svogūnų
šiek tiek maltų kvapiųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek laiškinių česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jei naudosite naturalią silkę su galva, ją išdarinėję bent valandai pamerkite į pieną. Pienas sumažins silkės sūrumą, be to, piene pamirkyta silkė tampa šviesi.
2.
Po to silkę gerai nuplaukite ir supjaustykite apie 1,5 cm. gabaliukais. Lašišą gerai susmulkinkite.
3.
Inde sumaišykite grietinę, majonezą, žoleles, smulkiai supjaustytą svogūną ir ikrus su lašiša. Sudėkite silkę ir dar kartą atsargiai viską permaišykite. Ant viršaus užberkite truputį pipirų.
4.
Silkę bent parą palaikykite šaltai, kad subręstų skonis. Šią silkę galite pateikti ir su karštomis virtomis bulvėmis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital