Silkė su tobulu obuolių ir svogūnų pagardu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkė su obuoliais ir svogūnais
Autorius apie receptą: Tikrai neįprastas produktų derinys, labai įdomu tai, kad smulkiai pjaustyti produktai tampa visiškai kitokio skonio, todėl aprašysiu silkinio pagardo gamybą, o jei norėsite Tikrai neįprastas produktų derinys, labai įdomu tai, kad smulkiai pjaustyti produktai tampa visiškai kitokio skonio, todėl aprašysiu silkinio pagardo gamybą, o jei norėsite pabandyti pasigaminti (tikrai tobulo) garnyro prie mėsos ar paukštienos kepsnių – pjaustykite viską nedideliais kubeliais. Būtent garnyro receptas buvo išbandytas pirmiausiai, gamindavau jį gan dažnai, valgydavome tiek šaltą, tiek orkaitėje pašildytą. Vieną dieną kepiau jūros lydeką, sulapnojome ją su šiuo garnyru, bet labai trūko kažkokio intensyvesnio skonio. Tada ir kilo mintis suderinti šį skanėstą su silke. Puikus patiekalas Kūčių stalui! (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai silkės
4 vienetai marinuotų agurkų
4 vienetai obuolių
2 vienetai svogūnų
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausiai silkinę iškloju išdarinėtų ir plonomis juostelėmis supjaustytų 3 silkių gabaliukais.
2.
Pagardui kombaino pjaustykle (ar rankine tarka) supjaustau: 3-4 marinuotus agurkus – šiaudeliais, 3-4 obuolius – šiaudeliais, 2 vidutinius svogūnus – griežinėliais. Skonį labai keičia obuolių rūšis, skaniausi iš bandytų buvo importiniai Golden ir mūsų tautiniai Antaniniai, tačiau gaminau ir su raudonskruosčiais saldžiais – irgi neblogai.
3.
Tarkius gerai permaišau gilesniame inde, pilu 5 v. š. alyvuogių aliejaus, 2 a. š. cukraus. Ir dar kartą gerai permaišau. Pagardą šaukštu paskirstau ant silkės ir lėkštę bent trumpam dedu į šaldytuvą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital