Silkė su morkomis ir baravykais

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Silkė su morkomis ir baravykais
Autorius apie receptą: Naudojau silpnai sūdytų silkių file aliejuje. Baravykus galima naudoti ir šviežius, ir marinuotus. Šviežius reikėtų išvirti. Patiekalas tinka ir Kūčioms. Naudojau silpnai sūdytų silkių file aliejuje. Baravykus galima naudoti ir šviežius, ir marinuotus. Šviežius reikėtų išvirti. Patiekalas tinka ir Kūčioms. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai silkių filė (naudojau silpnai sūdytų aliejuje)
1 vienetas morkų (didelės)
1 vienetas svogūnų
5 vienetai marinuotų baravykų
Kepimui:
3 šaukštai aliejaus
Papuošimui:
5 šakelės petražolių
šiek tiek spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkę supjaustyti juostelėmis. Svogūną susmulkinti kubeliais, morką sutarkuoti stambia tarka. 2 baravykus supjaustyti kubeliais, 3 palikti papuošimui.
2.
Svogūną ir morkas pakepinti su aliejumi keptuvėje. Atvėsinti. Sudėti pjaustytus baravykus, išmaišyti, sudėti mišrainė į silkinę.
3.
Ant mišrainės sudėti silkės juosteles, puošti baravykų gabalėliais, petražolių lapeliais, spanguolėmis.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital